2023-09-19 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΟΣΥΕ

ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΥΛΑΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

ΒΙ. ΠΕ. ΠΑΤΡΑΣ – Τ.Κ. 26110

ΤΗΛ: 2610 647253 -FΑΧ: 2610 647248

MAIL: eukkpatras@gmail.com – WEB: eukkpatras.gr

Πάτρα, 19/09/23  Αρ. Πρωτ: 89

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι, μέλη του Δ.Σ της ΟΣΥΕ,

Σε λίγους μήνες οι συνάδελφοι του σωματείου μας θα κληθούν να εκλέξουν νέο ΔΣ και νέους αντιπροσώπους στην ΟΣΥΕ.

Δυστυχώς για όλους μας ο απολογισμός σε ότι αφορά σε τοπικά –θεσμικά και οικονομικά ζητήματα που διαχειριστήκατε στη θητεία σας είναι απογοητευτικός. Σας αποστείλαμε τα υπ’ αριθμού 75/6-3-23 και 81/10-4-23 έγγραφα, που αφορούσαν βοήθεια συναδέλφου που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας ο οποίος τελικά βγήκε σε πρόωρη σύνταξη λογω αυτού και απαντήσεις σε θέματα που αφορούν όλους τους συναδέλφους τα οποία δεν κουβεντιάστηκαν ποτέ σε ΔΣ, και φυσικά απάντηση δεν πήραμε. Επιδείξατε πλήρη αδιαφορία, όμως αρνούμαστε να πιστέψουμε ότι αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι η πλειοψηφία του ΔΣ του σωματείου μας δεν ανήκει στην πλειοψηφούσα παράταξη της ΟΣΥΕ διότι τα θέματα που αναφέρουμε δεν αφορούν λίγους αλλά όλους τους συναδέλφους μας. Για μια ακόμη φορά βιώνουμε την απαξίωση και εγκατάλειψη του κλάδου μας χωρίς να υπάρχει καμιά αντίδραση εκ μερου σας. Αποκλειστήκαμε από την αύξηση του επικίνδυνου και ανθυγιεινού, αποκλειστήκαμε από τις πλασματικές τριετίες, αποκλειστήκαμε από στρατιωτικά νοσοκομεία, αποκλειστήκαμε…………………

Το μόνο που καταφέρατε πρωτοτυπώντας πανελλαδικά ως το μοναδικό ΔΣ ομοσπονδίας εργαζομένων να είστε ενάντια σε δικαστικές αποφάσεις που δικαιώνουν εργαζομένους  (Ν. 4937/2022).

Σας ενημερώνουμε ότι η δυσαρέσκεια των υγιών συναδέλφων (εκτός από τα «γαλιά» και αυτών που απειλούνται-εκβιάζονται!!!! από δήθεν συνδικαλιστές) είναι μεγάλη, με σοβαρή πιθανότητα αποχώρησης τους από το σωματείο. Δεχόμαστε σοβαρές πιέσεις από όλους τους συναδέλφους για γενική συνέλευση με θέμα την διαγραφή μας από την ΟΣΥΕ και τους κρατάμε  με νύχια και δόντια  αλλά μέχρι πότε αν αυτό σας λέει κάτι.

Παρακαλούμε να μας απαντήσετε ότι αφορά  θεσμικά και οικονομικά θέματα που αφορούν τους συναδέλφους.

 

 

 

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *