ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΥΛΑΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

ΒΙ. ΠΕ. ΠΑΤΡΑΣ – Τ.Κ. 26110

ΤΗΛ: 2610 647253 -FΑΧ: 2610 647248

MAIL: eukkpatras@gmail.com – WEB: eukkpatras.gr

 

Πάτρα, 10/04/23

Αρ. Πρωτ:81

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι της ομοσπονδίας μας .

Έχουμε  αποστείλει το με αρ.πρωτ:75-06/03/2023 αίτημα  για οικονομική βοήθεια συναδέλφου που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, ώστε να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση σας, μετά την παραλαβή του.

¨Φωνή βοώντος  εν τη ερήμω¨.  Δυστυχώς μέχρι σήμερα καμιά απάντηση. Συνέπεια αυτού να αναρωτιόμαστε πλέον  γιατί να αποστέλλουμε αιτήματα χωρίς απαντήσεις και για ποιο λόγο να καταβάλουμε τόσα  χρήματα στην ομοσπονδία μας από τη στιγμή που σε τόσο δύσκολες καταστάσεις δεν συνδράμει; Άραγε τόσα λεφτά στο ταμείο σε τι αποσκοπούν αφού δεν είμαστε εμπορικές  επιχειρήσεις  ώστε να φαίνετε το ταμείο κερδοφόρο;

Όταν δεν  καταβάλλαμε χρήματα είχαμε, ως πρωτοβάθμιο σωματείο, δικό μας ταμείο αλληλοβοηθείας και μέσου αυτού είχαμε  βοηθήσει πολλούς συναδέλφους σε παρόμοιες περιπτώσεις. Έχουμε προβεί σε αρκετές παρεμβάσεις στο κατάστημα μας για καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας  με ψέματα και δωρεές φίλων.  Τουλάχιστον δεχτείτε το με αρ.πρωτ:49-25/05/2022  αίτημα μας για μείωση της εισφοράς μας ώστε να διαχειριζόμαστε τα χρήματα των συναδέλφων μας. Απάντηση καμία και σ αυτό το αίτημα.

Αντίστοιχα με τα παραπάνω αιτήματα βγάζουμε ανακοίνωση με αρ,πρωτ:55-31/08/2022 για συνάδελφο που χτυπήθηκε από κρατούμενο αλλά ούτε καν σχολιασμό δεν διαβάσαμε κάπου από την Ομοσπονδία μας.

Τελικά τι έχουμε καταφέρει για τους συναδέλφους; Μήπως τριετίες –πενταετίες , στρατιωτικά νοσοκομεία, ανθυγιεινό για όλους;

Πείτε μας λοιπόν τι έχετε κάνει μέχρι τώρα ώστε  να ενημερώσουμε τους συναδέλφους μας. (Μέλη και μη.)

Εμείς παλεύουμε για το καλό  όλων  των  συναδέλφων, μέλη και μη.  Δεν έχουμε παραταξιακές ανησυχίες κύριοι.

Ευχόμενα σε όλους σας ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με υγεία.

 Σας ευχαριστούμε.

ΥΓ: Σας τονίζουμε ότι ο προβληματισμός μας δεν έχει να κάνει με παραταξιακές διαφορές, αφού και σε παρόμοιο θέμα ψηφίσαμε κατά του διοικητικού απολογισμού, του προηγούμενου Δ.Σ. της ΟΣΥΕ.

Απλά είναι ένα συλλογικό παράπονο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *