ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΥΛΑΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

ΒΙ. ΠΕ. ΠΑΤΡΑΣ – Τ.Κ. 26110

ΤΗΛ: 2610 647253 -FΑΧ: 2610 647248

MAIL: eukkpatras@gmail.com – WEB: eukkpatras.gr

Πάτρα, 27/07/22                                    Αρ. Πρωτ: 53

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σε συνεχεία των ενεργειών του προηγούμενου Δ.Σ. της ένωσης μας  του Καταστήματος Κράτησης Πάτρας, τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για τον αγώνα τους, καταφέραμε επιτέλους να νομιμοποιήσουμε με νόμο του Κράτους την κίνηση των λεωφορείων για την μεταφορά των συναδέλφων από και προς την εργασίας μας.

Εκ μέρους όλων των υπαλλήλων του Καταστήματος Κράτησης Πάτρας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πολιτικούς  και υπηρεσιακούς παράγοντες που συνέβαλαν, άλλοι λίγο και άλλοι πολύ, ώστε να έχουμε θετικό αποτέλεσμα στο χρόνιο πρόβλημα μας.

Ευχαριστούμε  τον Υπουργό προστασίας του πολίτη κ. Θεοδωρικάκο Παναγιώτη, τον υφυπουργό προστασίας του πολίτη κ. Οικονόμου Ελευθέριο, τον γενικό γραμματέα Αντεγκληματικής πολιτικής κ. Παπαθανασίου  Κωνσταντίνο για τα γρήγορα αντανακλαστικά τους προς περαίωση του θέματος. Ευχαριστούμε τον υφυπουργό εξωτερικών, κ. Κατσανιώτη Ανδρέα για την πολύτιμη βοήθεια του.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Φαρμάκη Νεκτάριο, καθώς και στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μπονάνο Χαράλαμπο για την υποστήριξη τους από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε ο αγώνας μας.

Ευχαριστούμε τον βουλευτή Αχαΐας κ.Τσιγκρή Άγγελο που έβαλε και αυτός το λιθαράκι που χρειαζόταν στην αρχή του αγώνα μας.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον βουλευτή Αχαΐας Φωτήλα Ιάσωνα για την αμέριστη συμπαράστασή του από την αρχή αυτής της διαδικασίας, με τις αλλεπάλληλες ενοχλήσεις του σε κυβερνητικούς  παράγοντες με συνεχόμενα ραντεβού με υπουργούς, που είχαν σαν αποτέλεσμα την θετική έκβαση του προβλήματος μας.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Διευθυντή του καταστήματος κ. Ζήκο Αντώνιο και στον Αρχιφύλακα του Καταστήματος κ. Μπάρμπα Ευάγγελου  διότι δεν έπαψαν στιγμή να ενοχλούν τους παράγοντες του υπουργείου μας για την επίλυση του ζητήματος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *