ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΥΛΑΚΗΣ  ΠΑΤΡΩΝ

Τ.Κ. 26110  ΒΙ.ΠΕ. ΠΑΤΡΑΣ  ΤΗΛ:2610 647253  ΦΑΞ:2610 647248

Email: eukkpatras@gmail.com             Web: eukkpatras.gr

Πάτρα, 4/8/2019                                                                                                  Αρ. πρωτ.:  119

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: 6937307399

Β. ΜΠΑΡΜΠΑΣ: 6973412256

ΠΡΟΣ

Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κον. Μ. Χρυσοχοιδη

Υφυπουργό Αντεγκληματικής Πολιτικής, κον. Λ. Οικονόμου

Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής πολιτικής, κα. Σ. Νικολάου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΟΣΥΕ

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΜΜΕ

ΥΠΟΜΝΗΜΑ

Το Δ.Σ. της Ε.Υ.Φ.Π. χαιρετά και καλωσορίζει τη νέα πολιτική ηγεσία και ευελπιστούμε πως θα συνδράμει τα μέγιστα ώστε να ξεφύγουμε από τον πάτο που μας είχαν ρίξει τα τελευταία χρόνια οι πολιτικές σκοπιμότητες, οι πολιτικές κορδέλας,  οι ιδεοληψίας και εχθρική και σε πολλές περιπτώσεις φασιστική στάση απέναντι σε  όποιον είχε αντίθετη άποψη. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας και σας καταθέτουμε μια σειρά από προτάσεις προς αξιοποίηση ευελπιστώντας πως θα επιστρέφει η κανονικότητα στην υπηρεσία μας

ΤΟΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

1) Παρέμβασή σας προς τη διεύθυνση του Κ. Κ. Πάτρας ώστε να ανακληθεί η άδικη και αυθαίρετη προ διμήνου απόφασή, με την οποία απαγόρεψε μετά από 40 χρόνια το δικαίωμα του προσωπικού να εργάζεται διπλοβάρδια, όπως γίνεται σε πολλές φυλακές, κυρίως δε, στις απομακρυσμένες από τον ιστό της πόλης.

2) Εξέταση από την ειδική επιτροπή αξιολόγησης των ενστάσεων αξιολόγησης έτους 2017, κατά την οποία όσοι υπάλληλοι ήταν αρεστοί και όσοι υπέγραψαν εναντίον του προηγούμενου διευθυντή αξιολογήθηκαν με άριστα, ενώ οι άλλοι μισοί που αρνήθηκαν να υπογράψουν ή ήταν πολιτικά αντίθετοι ή συνδικαλίζονταν,  βαθμολογήθηκαν κάτω από τη βάση.

ΘΕΣΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

1) Επίσπευση των διαδικασιών από το ΑΣΕΠ για την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων Δ.Ε. Φύλαξης του διαγωνισμού 6Κ/2019.

2) Λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες κράτησης, με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα προσωπικού και κρατουμένων. Πρέπει επιτέλους να σταματήσουν τα κρούσματα βίας, σωματικής και λεκτικής, σε βάρος του προσωπικού αλλά και των αδύναμων κρατουμένων.

3) Χορήγηση του επικίνδυνου και ανθυγιεινού επιδόματος και στους διοικητικούς συναδέλφους.

4) Καθιέρωση του επιδόματος στολής σε ετήσια βάση.

5) Τοποθέτηση ηλεκτρονικών συσκευών απενεργοποίησης κινητών.

Στη διάθεσή σας για ευρύτερη και αναλυτικότερη ενημέρωση ενημέρωση.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                                                ΘΩΜΑΣ   ΙΩΑΝΝΗΣ

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *